Fantastický tip, jak připravit vepřové řízky jinak – bez trojobalu, s minimem oleje a nesmírně chutné!

Pokračování na další straně…

xx_xx

potřebujeme:

500 g vepřové kotlety

marináda:

5 ks vejce

3 PL solamyl

3 PL kečup

3 PL hořčice kremžská

5 PL olej

1 PL koření grilovací

3 PL omáčka sójová

olej

Pokračování na další straně…

xx_xx

postup:

Maso nakrájíme na řízky a naklepeme.

Suroviny na marinádu utřeme v misce na hustotu podobnou majonéze.

Maso naklepané tence promícháme s marinádou a necháme v lednici alespoň jednu hodinu naložené – ideálně 1 den.

Řízky opékáme na trošce oleje v pánvi z obou stran.

Masíčko je šťavnaté a vynikající, u nás je populárnější než klasika v trojobalu.

Zdroj:Dobrenoviny.sk