Fantastický tip, jak připravit vepřové řízky jinak – bez trojobalu, s minimem oleje a nesmírně chutné!
Pokračování na další straně…
xx_xxpotřebujeme:
500 g vepřové kotlety
marináda:
5 ks vejce
3 PL solamyl
3 PL kečup
3 PL hořčice kremžská
5 PL olej
1 PL koření grilovací
3 PL omáčka sójová
olej
Pokračování na další straně…
xx_xxpostup:
Maso nakrájíme na řízky a naklepeme.
Suroviny na marinádu utřeme v misce na hustotu podobnou majonéze.
Maso naklepané tence promícháme s marinádou a necháme v lednici alespoň jednu hodinu naložené – ideálně 1 den.
Řízky opékáme na trošce oleje v pánvi z obou stran.
Masíčko je šťavnaté a vynikající, u nás je populárnější než klasika v trojobalu.
Zdroj:Dobrenoviny.sk