Máte zájem o skvělý a chutný recept, který připravíte rychle a dokonce ho nemusíte ani péct?

ingredience

  • 500 ml smetany na šlehání
  • 500 ml mléka
  • 2 balení instantního vanilkového pudinku (bez vaření – např. Creme Olé)
  • 2 balení vanilkového cukru / lžička vanilkového extraktu
  • 5 lžic krupicového cukru
  • Sušenky na pokrytí dna formy o velikosti 20 x 30 cm (např. Bebe)
  • mléko (na namáčení sušenek)
  • strouhaná čokoláda na ozdobení

postup přípravy najdete na druhé stránce příspěvku..

xx_xx

Postu přípravy:

krok 1

Vyšlehejte smetanu.

nepeceny-kolac_recept_5

 

krok 2

Ve velké míse vyšlehejte mléko spolu se (speciálním) pudinkem bez vaření, vanilkovým cukrem a krupicovými cukrem.

Pudinkový krém a vyšlehanou smetanu pak dohromady vyšlehejte do nadýchané směsi.

Čím déle budete šlehat, tím bude krém nadýchanější.

krok 3

Sušenky namočte v mléce a vyskládejte jimi dno formy.

nepeceny-kolac_recept_4

krok 4

Ušlehaný krém nalijte na sušenky a vrch pěkně urovnejte. Posypte strouhanou čokoládou a vložte do ledničky, než budete podávat.

nepeceny-kolac_recept_2 nepeceny-kolac_recept_3 nepeceny-kolac_recept