Výborný koláček bude hvězdou celé jahodové sezóny. nemusíte míchat žádné těsto, stačí jen nasypat na plech, přidat náplň a dáte péct – to je vše!

potřebujeme:
3 hrnky polohrubé mouky,

1 hrnek cukru,

1 prášek do pečiva,

1 bal. skořicového cukru

1 máslo

Náplň:

2 měkké tvarohy,

2 vejce,

1 hrnek cukru – případně méně,

1 vanilkový cukr,

jahody (čerstvé nebo jahodový kompot)

Pokračování na další straně

xx_xx

postup:
Do misky dáme mouku, cukr, přidáme prášek do pečiva, skořici a dobře premiešame.Tvaroh smícháme s vajíčky, s cukrem as vanilkovým cukrem. Tvaroh smícháme s vajíčky, s cukrem as vanilkovým cukrem.

Polovinou Palmarínu si vymažeme plech a nasypeme polovinu sypké směsi.

Nalijeme tvarohovou náplň a rozetřeme. Přidáme nakrájené jahody. Nasypeme druhou polovinu sypké směsi a navrch poklademe na plátky nakrájenou druhou polovinu másla. Pečeme přibližně 40 minut. Poprášíme práškovým cukrem a můžeme podávat.

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

Zdroj:Dobrenoviny.sk