Vyzkoušejte nový způsob přípravy červené řepy.

Červená řepa je úžasná plodina, ale je nutné, aby byla správně uvařená. Pro přípravu potřebujete červenou řepu kterou si předtím důkladně omyjte houbou. Je lepší, pokud si vyberete řepu stejné velikosti.

Vezměte si vrstvu alobalu a nalijte do středu olivový olej. Přidejte sůl a cukr.

Poklademe červenou řepu a opět ji polijte olivovým olejem, přidejte sůl a cukr.

Sůl a cukr lze nazvat přírodními zvýrazňovači chuti. Příprava řepy tímto způsobem zvýrazňuje její chuť a pokud vezmete v úvahu i to, že se nevaří v hrnci (to znamená, že chuť nejde do vody), potom řepa nejenže neztratí svou chuť, ale bude ještě chutnější. Olej pomáhá vstřebávat sůl a cukr do řepy díky čemuž bude lahodnější a výživnější.

Pokračování na další straně

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here