Hledáte recept na krém, který by byl tak univerzální a chutný, abyste jej mohli dávat téměř všude? Pak jste ho už našli.
Do tohoto receptu můžete přidávat i jiné ingredience než nadrobené sušenky nebo čokoládu
Ingredience
- 320 g tvarohu
- 175 g másla
- 90 g moučkového cukru
- 65 g kondenzovaného mléka
- 1 balíček vanilkového cukru
- 1 PL koňaku nebo dezertního vína
postup přípravy najdete na druhé stránce….
xx_xx
Změklé máslo si vyšlehejte s práškovým a vanilkovým cukrem až do bílé konzistence.
Po částech přidávejte kondenzované mléko a šlehejte na vysokých otáčkách. Na konci přidejte koňak nebo víno.
Tvaroh si protlačte přes sítko přímo do hotového krému a opět trochu šlehejte, aby vám vznikl pevný nadýchaný krém.