Hledáte recept na krém, který by byl tak univerzální a chutný, abyste jej mohli dávat téměř všude? Pak jste ho už našli.

Do tohoto receptu můžete přidávat i jiné ingredience než nadrobené sušenky nebo čokoládu

Ingredience

  • 320 g tvarohu
  • 175 g másla
  • 90 g moučkového cukru
  • 65 g kondenzovaného mléka
  • 1 balíček vanilkového cukru
  • 1 PL koňaku nebo dezertního vína

postup přípravy najdete na druhé stránce….

xx_xx

Změklé máslo si vyšlehejte s práškovým a vanilkovým cukrem až do bílé konzistence.

Po částech přidávejte kondenzované mléko a šlehejte na vysokých otáčkách. Na konci přidejte koňak nebo víno.

Tvaroh si protlačte přes sítko přímo do hotového krému a opět trochu šlehejte, aby vám vznikl pevný nadýchaný krém.