ingredience:
500 g cukru
300 g polohrubé mouky
3 lžíce vody (horké)
1 dl šťávy (z rybízu)
4 lžíce rumu
1 balení kypřícího prášku
5 vajec
1 Hera
1 smetana ke šlehání
3 balení pudinkového prášku
Pokračování na další straně
xx_xxPracovní postup:
Rozehřejeme Heru, necháme vychladit a přilijeme k ušlehané směsi z vajec, cukru a šlehačky. Postupně přidáváme pol.múku s práškem do pečiva. Těsto rozdělíme do 3 talířů: 1.tanier těsto + 1 vanilkový pudink, 2.tanier těsto + 1 kakaový pudink, 3.tanier těsto + 1 malinový pudink. Lžící na plech dáváme střídavě hromádky.Upečené a horké polijeme šťávou rybízovou 1 dl s 1 dl rumu. Nakonec dáme polevu z cukru 300 g, 3 lžíce horké vody a 3 lžíce rumu.
Zdroj.somzena