Miluji klasický zákusek olizuje prst, ale do této nepečený verze jsem se zamilovala na první ochutnání. Recept mám od naší kadeřnice a tak úžasně chutnal, že hned večer jsem si doma udělala za celý plech. Byl pryč za 5 minut!

potřebujeme:

250 g rozdrcených sušenek

500 g kaštanového pyré

10 ml rumové aroma

50 g másla

Na krém:

1 bal. vanilkového pudingu

400 ml mléka

200 ml másla nebo margarínu

100 g moučkového cukru

500 ml smetany na šlehání 33%

2 bal. vanilkového cukru

1 bal. ztužovač do šlehačky

Pokračování na další straně

xx_xx

postup:

Sušenky smícháme s kaštanovým pyré, aroma a rozpuštěným máslem. Vypracujeme jednotnou hmotu, kterou navrstvíme do papírem vyložené formy.

Z mléka a pudinku uvaříme hustý pudink, necháme vychaldnúť a pak do něj po lžičkách vmícháme máslo vyšlehané s cukrem.

Smetanu ušleháme s vanilkovým cukrem a ztužovačem. Na těsto navrstvíme pudinkový krém, na něj šlehačku a na šlehačku čokoládu nastrouhanou na drobné hoblinky.

Podáváme vychlazené (u nás musím vždy připravovat navečer, jinak by se snědl hned :-))

Zdroj:dobrenoviny.sk