suroviny:


600 g hladké mouky
350 ml vlažného mléka
11 g sušeného droždí (nebo 30 g čerstvého)
1 lžička soli
3 lžíce cukru
2 vejce
90 g rozpuštěného másla


Náplň:


100 g rozpuštěného másla
1 balík mleté ​​skořice
2 vanilkové cukru
Krémová poleva:
200 g mascarpone
150 g moučkového cukru
1 vanilkový cukr
100 ml mléka

Pokračování na další straně

xx_xx

postup přípravy

1 . krok

Do vlažného mléka dáme droždí a cukr..Počkáme pár minut.Do misky si prosejeme mouku, přidáme kvásek, vejce, sůl a rozpuštěné máslo. Vymícháme hladké těsto, které necháme na teplém místě 1 hodinu kynout .

2 . krok

Na náplň si rozpustíme máslo..V misce rozmícháme cukr se skořicí ..

3 . krok

Těsto které nám nakynulo uhněteme do 3 bochníků, které necháme ještě 15 minut kynout ..

4 . krok

Potom každý bochník vyválíme do obdélníku, potřeme máslem a posypeme skořicovou směsí ..

5 . krok

Svineme do závinu a nakrájíme na asi 4 – 5 cm kousky. ty ukládáme na plech vyložený s papírem pečení..Necháme kynout ještě tak 20 minut ..

6 . krok

pečeme ve vyhřáté troubě na 180 ° C asi 20 – 25 minut do zlatova. Mezitím si připravíme polevu.

7 . krok

Polevu připravíme vymíchání mascarpone, moučkového cukru a mléka do hladka ..

8 . krok

Ještě horké upečené vosí hnízda přelijeme polevou a necháme zcela vychladnout .

Photo 8 1.jpg
cookpad.com
Photo 9.jpg
cookpad.com
Photo 3.jpg
cookpad.com
Photo 10.jpg
cookpad.com

Zdroj:cookpad.com