Brambory jsou výborné v jakékoliv podobě, ať už je to ve formě pyré, součást guláše nebo dozlatova připravené z fritézy.

Dokonce i vařené ve slupce mohou vytvořit skvělý pokrm, pokud k nim přidáte trochu česnekové omáčky.

Vzhledem k tomu, že mnozí lidé mají v oblibě smažené brambory, ukážeme vám šikovný trik jak na to. Výsledek vás potěší jemnou křupavostí a příjemnou měkkostí!

Postup:

Umyjte a oloupejte brambory.

Překrojte je na polovinu.

Vidličkou poškrabte povrch brambor – jejich hlízy nastartují produkci šťávy.

článek pokračuje na druhé stránce…

xx_xx

Osolte a nechte působit 1-2 minuty.

Nyní si můžete brambory nakrájet na menší kousky a osmažit.

Během přípravy nezapomeňte k bramborám přidat vaše oblíbené koření, cibuli, čerstvé bylinky a olivový nebo slunečnicový olej.

Křupavé brambory můžete zkombinovat téměř s jakýmkoli jídlem a vaše rodina nebo přátelé vám určitě poděkují!