Knedlíčky v jarní polévce jsou vynikající záležitostí. Jejich příprava může být pro hospodyňky, které nemají kuchařské umění zcela v malíčku příliš zdlouhavá..
Vyzkoušejte si proto s námi způsob vaření knedlíků, který je trochu jiný, než znáte.
Příprava je velmi jednoduchá, protože se knedlíčky vaří v celku v potravinářské fólii. Jejich chuť je vynikající a uklizená kuchyně Vám také udělá radost. Navíc náplně můžete vždy měnit dle libosti.
ingredience
- 6 housek namočených ve vodě
- 2 jemně nasekané cibule
- sádlo
- nasekanou petrželku
- 6 vajec
- sůl, pepř, koření dle chuti
postup přípravy najdete na druhé stránce…
xx_xx
Postup:
1) Vše smíchejte v míse. Naplňte směsí potravinářskou fólii do tvaru válce a konce zafixujte.
2) Vařte rovnou v polévce, dokud nejsou hotové.
3) Máme hotovo! Dobrou chuť! Na těchto knedlících si prostě musí pochutnat každý!