Knedlíčky v jarní polévce jsou vynikající záležitostí. Jejich příprava může být pro hospodyňky, které nemají kuchařské umění zcela v malíčku příliš zdlouhavá..

Vyzkoušejte si proto s námi způsob vaření knedlíků, který je trochu jiný, než znáte.

Příprava je velmi jednoduchá, protože se knedlíčky vaří v celku v potravinářské fólii. Jejich chuť je vynikající a uklizená kuchyně Vám také udělá radost. Navíc náplně můžete vždy měnit dle libosti.

ingredience

  • 6 housek namočených ve vodě
  • 2 jemně nasekané cibule
  • sádlo
  • nasekanou petrželku
  • 6 vajec
  • sůl, pepř, koření dle chuti

postup přípravy najdete na druhé stránce…

xx_xx

Postup:

1) Vše smíchejte v míse. Naplňte směsí potravinářskou fólii do tvaru válce a konce zafixujte.

2) Vařte rovnou v polévce, dokud nejsou hotové.

3) Máme hotovo! Dobrou chuť! Na těchto knedlících si prostě musí pochutnat každý!