Možná jste ani nevěděli, že pečicí papír používáte nesprávné.
Udělejte 2 malé změny a už se vám nic nepřipeče, právě naopak, koláče budou ještě lepší…
Pokud se na papír spoléháte často, určitě se vám už stalo, že se připálil a věru to bylo cítit i na zákuscích.

Nebo se část koláče na papír přece jen přilepila.

Případně předpokládaný čas pečení dávno uplynul a koláč byl stále polosyrový …

Příště sáhněte po těchto tricích, váš pamlsek bude chutnější a dokonce se upeče za kratší čas!

Co byste měli udělat jinak?

Pokračování na další straně…

xx_xx

První krok:

Papír na pečení nedávejte na suchý plech.

Předtím ho trochu navlhčete.

Pomáhá to udržet správnou teplotu a zkrátí se i doba pečení.

Druhý krok:

Papír na pečení dávejte na plech tak, že ho předtím pořádně pokrčíte, narovnáte a až poté jej uložíte na navlhčený plech.

Zdroj: otletdivak.hu/