Možná jste ani nevěděli, že pečicí papír používáte nesprávné.
Udělejte 2 malé změny a už se vám nic nepřipeče, právě naopak, koláče budou ještě lepší…
Pokud se na papír spoléháte často, určitě se vám už stalo, že se připálil a věru to bylo cítit i na zákuscích.
Nebo se část koláče na papír přece jen přilepila.
Případně předpokládaný čas pečení dávno uplynul a koláč byl stále polosyrový …
Příště sáhněte po těchto tricích, váš pamlsek bude chutnější a dokonce se upeče za kratší čas!
Co byste měli udělat jinak?
Pokračování na další straně…
xx_xxPrvní krok:
Papír na pečení nedávejte na suchý plech.
Předtím ho trochu navlhčete.
Pomáhá to udržet správnou teplotu a zkrátí se i doba pečení.
Druhý krok:
Papír na pečení dávejte na plech tak, že ho předtím pořádně pokrčíte, narovnáte a až poté jej uložíte na navlhčený plech.
Zdroj: otletdivak.hu/