Nebeská chuť je dosažena marinováním, s jakýmkoliv obložením.

Složení:

  • 1 kg vepřového boku
  • 1 polévková lžíce sojové omáčky
  • 1 lžíce kečupu
  • 1 lžíce hořčice
  • 1 lžíce medu
  • Sůl, pepř
  • Olej

Pokračování na další straně…

xx_xx

Příprava:

Sójovou omáčku smícháme s kečupem, hořčicí a medem.

Maso si dáme stranou nahoru, nasypeme ho solí, umístíme do misky a nalijeme na připravený bok, maso pěkně promasírujeme.

Poté ho vložte do lednice na několik hodin. Když je strana dobře absorbována, vyjměte ji z ledničky, vložte do misky, polijeme trochou oleje, pokryjeme hliníkovou fólií a předehřátou troubou a pečeme na 170 stupňů po dobu 30 minut.

Potom fólii vyjměte a pečte do křupava.

Dobrou chuť!

zdroj: bidista.com