Nebeská chuť je dosažena marinováním, s jakýmkoliv obložením.
Složení:
- 1 kg vepřového boku
- 1 polévková lžíce sojové omáčky
- 1 lžíce kečupu
- 1 lžíce hořčice
- 1 lžíce medu
- Sůl, pepř
- Olej
Pokračování na další straně…
xx_xxPříprava:
Sójovou omáčku smícháme s kečupem, hořčicí a medem.
Maso si dáme stranou nahoru, nasypeme ho solí, umístíme do misky a nalijeme na připravený bok, maso pěkně promasírujeme.
Poté ho vložte do lednice na několik hodin. Když je strana dobře absorbována, vyjměte ji z ledničky, vložte do misky, polijeme trochou oleje, pokryjeme hliníkovou fólií a předehřátou troubou a pečeme na 170 stupňů po dobu 30 minut.
Potom fólii vyjměte a pečte do křupava.
Dobrou chuť!
zdroj: bidista.com