Před několika hodinami přišlo ministerstvo kultury s mimořádně smutnou zprávou. Při sobotní dopravní nehodě v Komárně zahynul státní tajemník, který působil od 1. července na ministerstvu. 38-muž, který nehodu nepřežil, byl ve vozidle i spolu s manželkou.

Sobotní dopravní nehoda, ke které došlo v Komárně, si vyžádala život jednoho ze slovenská politiků Vladimíra Dolinaya. 38-letý státní tajemník ministerstva kultury zraněním na místě podlehl: “ Při nehodě došlo k srážce dvou osobních motorových vozidel, přičemž obě vozidla skončili po nárazu mimo vozovky. Ve vozidlech se v té době nacházelo 5 účastníků, z nichž 4 osoby utrpěly zranění různého rozsahu a jedna osoba utrpěla zranění, kterým na místě podlehla. Hasiči vyprostili zaklesnutou osobu z havarovaného vozidla pomocí hydraulického zařízení a zajistily vozidla proti vzniku požáru, „uvedli hasiči.

Pokračování na další straně

xx_xx

Smutnou zprávu potvrdilo samotné ministerstvo kultury: “ Při tragické dopravní nehodě v odpoledních hodinách zahynul státní tajemník resortu kultury Vladimír Dolinay. Ministerstvo kultury vyjadřuje soustrast rodině a pozůstalým, „ napsali na sociální síti. Tajemník byl do své funkce jmenován pouze 1.července, přičemž byl známý také jako poslanec v Bratislavě-Petržalce, hlavního města Bratislavy i Královéhradeckého kraje.

Podle portálu Aktuality se se státním tajemníkem vezla v době nehody i jeho manželka, která má být momentálně v kritickém stavu. K tragédií už promluvila i Zuzana Čaputová, která vyjádřila rodině, blízkým i kolegům Vladimíra Dolinaya soustrast.

Zdroj:Hitky.sk