V posledních dnech se začala médii šířit informace o rozvodu slavného herce, jehož vztah byl donedávna považován za jeden z nejstabilnějších v Hollywoodu. Dvojice však manželskou krizi nakonec neustálá.

Pokračování na další straně

xx_xx

Ewan McGregor (49), hvězda muzikálu Moulin Rouge, a jeho manželka Eva Mavrakis (53) si poslední dva roky procházely manželskou krizí. Střídavě žili odděleně a následně bývaly opět spolu, přičemž vychovávají čtyři děti. Když dvojice loni v lednu požádala o rozvod, mnozí byli přesvědčeni, že ze soudního jednání nakonec nic nebude. Opak je však pravdou.

Hollywoodský pár totiž soudce v těchto dnech po 25 letech manželství oficiálně rozvedl. Jedním z nejzásadnějších důvodů konce vztahu byla McGregorová milenka Mary Elizabeth Winstead (35), kterou nemá v lásce hercova nejstarší dcera Clare.

Pokračování na další straně

xx_xx

Na sociální síti se objevil záběr, kde si její otec dává pusu s novou přítelkyní. U mladé slečny to vyvolalo velký hněv, přičemž pod zamilovanou fotku napsala, že Mary je důvodem rozpadu vztahu jejích rodičů a nazvala ji špínou. Později se za tato slova omluvila, neboť jí cloumaly mnohé emoce.

Zdroj:Hitky.sk