Českým showbyznysem otřásla nečekaná zpráva o náhlém úmrtí herce, který se objevil v několika známých filmech. V bytě v Liberci ho měla najít celého bílého jeho vystrašená přítelkyně.

V libereckém bytě došlo v pondělí k nečekané tragédií. Český herec Čestmír Řanda ml. († 60) náhle zemřel . 60-letý herec by přitom o pár dní oslavil své 61. narozeniny. V bytě ho celého bílého měla objevit jeho aktuální partnerka a fitness trenérka Michaela Kryčfaušijová (41). Ani přivolané záchrance se již Randy nepodařilo oživit.

Pokračování na další straně

xx_xx

“ Byl celý bílý. Záchranka se ho snažila resuscitovat, ale bohužel to nezvládl. Zda to byl infarkt, to nikdo neví, to ukáže až nařízená pitva. Pokud to měl po tatínkovi, tak to mohlo být srdíčko, „dodává jeho kamarád a moderátor Slávek Boura. Otcem herce byl přitom ještě slavnější herec Čestmír Řanda starší, který si mimo jiné zahrál například roli pana Bacha v komedii Jak utopit Dr. Mráčka.

Herec, který se objevil ve filmech jako Tmavomodrý svět či Jak unese Dagmaru, se přitom krátce před smrtí vrátil do Čech ze Švédska a plánoval natáčet nový seriál, ačkoli to už nestihl i kvůli karanténě. Během života se musel vyrovnat s předčasnou smrtí otce, ale i vězením, do kterého se dostal po sporech s exmanželkou. Jeho ex Regina Řandová se s ním soudila o výživné na syna, za což dostal roční pobyt za mřížemi, který se mu zkrátil podmínkou na polovinu. Řanda tvrdil, že výživné platil a vězení bylo nespravedlivé, ale dostal se tam i podruhé. Po dalším rozchodu expartnerka Tina Pletánková tvrdila, že ji pronásleduje maily a podala trestní oznámení. V té době už herec pracoval ve Švédsku a obvinění odmítal. Soustrast pozůstalým.

Zdroj:Hitky.sk