Caitlin Fladagerová, matka dvou dětí, obhajuje každodenní kouření marihuany. Tvrdí, že to z ní dělá lepšího člověka.

Pokračování na další straně…

xx_xx

Caitlin z kanadského Vancouveru obhajuje kouření „trávy“, která je podle ní zavrhovaná. Věří, že to není nic jiného než mít pohár vína pak, jak usnou její děti.
Spisovatelka a propagátorka v oblasti duševního zdraví tvrdí, že její marihuana pomohla v tom, aby si více odpočinula. Rovněž říká, že její úzkost se od začátku kouření začala ztrácet.

Pokračování na další straně…

xx_xx

Ano, mám dvě děti. Ano, denně kouřím trávu. Je pro mě takové směšné, že zavrhují marihuanu. Nikdo ani brvou nepohne, když žena řekne, že si pochutná na džusu pro maminky – čili víně, poté co uloží děti do postele. Když však máma řekne, že kouří trávu, je to obrovský šok, „ napsala v upřímném příspěvku na Instagram.

„Mluvím o tom, aby si to lidé uvědomili. Mám pocit, že o tom nemluví dost lidí. Marihuana mi velmi pomohla, zejména když jde o to být mámou, „ dodává Caitlin.

xx_xx

Dále vysvětluje, že marihuana z ní dělá lepší maminku, protože je po ní schopná se v noci dobře vyspat a probudí se s čistou hlavou. Tvrdí, že kouření jí pomohlo s její úzkostí a dostala se na zdravější váhu.

Příspěvek vyvolal bouřlivé reakce, přičemž mnozí s ním souhlasili – jiné komentáře však nebyly příliš nadšené. “ Dobrá práce, ideální příklad pro vaše děti,“  sarkasticky napsal jeden muž. „Tráva z nikoho neudělá lepšího člověka,“ dodal další.

Zdroj:http://nstagram Caitlin Fladager