Vyberte si ze šesti očí oko, které je podle vás nejatraktivnější. No, který sis vybral? Můžete se o sobě dozvědět něco zvláštního. Testy výběru obrázků totiž vždy nesou nějakou zajímavou zprávu o vaší osobnosti. Není tomu jinak ani tentokrát. Vyzkoušejte tuto vzrušující hru, nebudete litovat.

Smyslem osobnostních testů není dlouho a usilovně přemýšlet nad svou volbou. Podívejte se na všech sedm obrázků a hned a jako první vyberte ten, který se vám líbí. Bez ohledu na důvod, jde o to, že vaše podvědomá zpráva tímto způsobem. Jaká zpráva na vás tentokrát čeká? Už vám toho můžeme říct tolik, že nedostanete obvyklé odpovědi. Vyberte si tedy kresbu, která se vám nejvíce líbí, a přečtěte si zprávu pod obrázkem .

Pokud jste zvolili první oko,
jistě hladoví po duchovnosti . Zajímá mě vše, co je esoterické, ať je to numerologie, astrologie, věštění, karty, cokoliv. Chcete cítit a poznat energii a poselství vesmíru. Věříte, že existuje neviditelný svět, věříte v existenci andělů a duchů. Abychom se však vydali na cestu poznání, stojí za to opustit minulost. Odpusťte každému, kdo vám ublížil. To je první krok na cestě k poznání a sebepoznání. Směle na to šlápněte.

Pokud jste zvolili druhý výkres
Můžete být starou duší, která zažila nespočet inkarnací. Získal jsi nespočet zkušeností, dá se říct, jsi duchovní encyklopedie. Na tomto místě, kde jste se ještě narodili, jste již žili. Nemáš zrovna lehký život, ale máš schopnost dělat doslova zázraky. Klidně použijte své zvláštní vyzařování, přitažlivost a uvědomte si ve svém současném životě, po čem opravdu toužíte.

Pokračování na další straně