Nedávno se v Ostrówu Wielkopolski odehrála situace, která okamžitě zasáhla celý internet. Jeden senior chtěl jen vybrat hotovost v jedné z bank, a když se vrátil k autu, o chvíli později ho okradli zloději, kteří ho museli už delší dobu sledovat.

74letý muž se rozhodl, že své peníze dostane zpět za každou cenu. Rozhodl se … skočit na kapotu auta zlodějů. Vypadalo to opravdu strašidelně. Muž naštěstí nebyl zraněn.

Policie po pachatelích pátrá

Senior zaplatil z banky desítky tisíc zlotých. Nečekal, že v jeho batohu bude hotovost v bezpečí. Poté, co nasedl do auta, se zloději rozjeli a popadli jeho batoh s penězi.

„Vložil peníze do batohu a vložil je do svého vozidla.“ Když nasedal do auta, zastavilo další auto. Cestovali po něm s největší pravděpodobností tři muži. Oběti ukradli batoh z auta, “ vysvětluje v rozhovoru pro TVN24 mluvčí ostravské policie Małgorzata Michaś.

Starší se nehodlal bezmocně dívat na auto, které odjíždělo s penězi. Vrhl se na masku. Vše bylo zaznamenáno a zveřejněno na webu. Dokud vám neklouže mráz po zádech!

Jak se ukázalo, když viděli, co dělá 74letý muž, zloději vyhodili batoh oknem a zbyl v něm jen sáček s 600 zlotými a dokumenty. Jistě si mysleli, že ve sáčku najdou desítky tisíc, a batoh prakticky nestál za nic. Jak vidíte, velmi se mýlili!

Policie z Ostrow Wielkopolski nyní hledá muže, kteří 74letého mladíka okradli.

Pokračování na další straně