Výborný recept na nepečený pamlsek z tvarohu, banánů a obyčejných máslových sušenek.

Pokračování na další straně…

xx_xx

potřebujeme:

250 g tvarohu jemného, ​​krémového

100 g másla

100 – 150 g cukru

5 g vanilkového cukru;

sušenky máslové

100 ml mléka

2 polévkové lžíce kakaového prášku nebo karamelizovaného kondenzovaného mléka

banán

80 g čokolády (roztáté)

Kokosové vločky – podle chuti.

Pokračování na další straně…

xx_xx

postup:

Tvaroh utřeme se změklým máslem, oběma cukry – vyšleháme hladký krém.

Sušenky krátce namáčíme do teplého mléka a ukládáme na potravinářskou fólii – 3 řady po 4 sušenky.
Na sušenky natřeme polovinou krému.
Banán překrojíme na polovinu (podélně). Poloviny banánů rozdělíme na stejné části a uložíme je na střední řady sušenek.

Banány zakryjeme druhou polovinou krému, který jsme smíchali s kakaovým práškem nebo karamelizovaným kondenzovaným mlékem.

Opatrně nadzvedneme vnější řady sušenek do svislé polohy a snažte si je spojit – jako střechu. Tak, aby zakrývaly náplň.

Dezert přikryjte potravinářskou fólií a dejte do lednice na 2-3 hodiny.

Potom ozdobte rozehřátou čokoládou a kokosem.

přejeme vám dobrou chuť! 🙂

Zdroj:http://dobrenoviny.sk