Vyzkoušejte nový způsob přípravy červené řepy.

Červená řepa je úžasná plodina, ale je nutné, aby byla správně uvařená. Pro přípravu potřebujete červenou řepu kterou si předtím důkladně omyjte houbou. Je lepší, pokud si vyberete řepu stejné velikosti.

Vezměte si vrstvu alobalu a nalijte do středu olivový olej. Přidejte sůl a cukr.

Poklademe červenou řepu a opět ji polijte olivovým olejem, přidejte sůl a cukr.

Sůl a cukr lze nazvat přírodními zvýrazňovači chuti. Příprava řepy tímto způsobem zvýrazňuje její chuť a pokud vezmete v úvahu i to, že se nevaří v hrnci (to znamená, že chuť nejde do vody), potom řepa nejenže neztratí svou chuť, ale bude ještě chutnější. Olej pomáhá vstřebávat sůl a cukr do řepy díky čemuž bude lahodnější a výživnější.

Pokračování na další straně

xx_xx

Zabalte ji do fólie a vložte do trouby na 180 – 200 stupňů. Po hodině můžete řepu popíchat vidličkou. Pokud to půjde snadno, řepa je hotová, pokud ne, tak ji ještě nechte v troubě.

Není třeba vařit řepu.  Ukážu vám, jak se v restauracích vaří řepa (mnohem jednodušší a chutnější)

Pokud se podíváte na tuto fotografii, můžete vidět, že alobal je poměrně suchý, což znamená, že uvnitř řepy zůstala veškerá chuť a šťáva.

Očistěte ji, když trochu vychladne, ale určitě ne pod studenou vodou. To je vše, přejeme vám dobrou chuť!

Není třeba vařit řepu.  Ukážu vám, jak se v restauracích vaří řepa (mnohem jednodušší a chutnější)

Zdroj:souspark.ru